Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

 

FANIPROJEKTI: TILKKUPEITTO

PROJEKTI VALMIS! :) Kuva tulossa!! 


Mä oon miettiny jo jonkin aikaa että haluaisin järjestää Justinille jonkunlaisen faniprojektin.

Yleensähän faniprojektit on semmosia että kaikki halukkaat saa kirjoittaa kirjeen (sille julkkikselle jolle projekti on) ja tehdä jonkun kortin ja laittaa mukaan kuvan itsestä tms. mutta mä haluan järjestää erilaisen projektin, semmoisen joka jää Justinin mieleen eikä katoa tuhansien muiden fanikirjeiden alle.

Mulle tuli mieleen että Justinhan tykkää nukkua päiväunia ;) ja sain siitä idean tämmöiseen projektiin:


Tehdään Justinille fanipeitto!

Eli, jutun idea on se, että:

~Mä ostan violetin (tai sinisen jos en löydä yhtään mistään violettia) ison lakanan.

~Kaikki halukkaat saa tehdä peittoon tilkkuja, jotka lähetetään mulle ja mä ompelen ne yhteen sen lakanan kanssa(eli tuo lakana on toinen puoli ja tilkuista tulee toinen puoli).

~Mä kirjoitan peiton mukaan kirjeen jossa kerron projektista ja meistä.

~Peittoon tulee kaikkien tilkkuja tehneiden nimet ja kirjeeseen kaikkien halukkaiden twitterit. En usko että Justinia haittaa jos me vähän kierrätetään tässä samalla. Vanhoista hyväkuntoisista vaatteista voi siis tehdä tilkkuja. Pienistä tai muuten vaan käyttämättömistä huppareista, topeista, housuista tms. voi löytyä kivannäköistä tilkkukangasta.

Koitetaan ettiä semmoisia kankaita, joista Justin vois tykätä ja jotka on Justinin ikäselle pojalle sopivaa.

Eli ei mitään kauhean kukikkaita kankaita(semmoisia joita näkee mummojen tekemissä peitoissa). :D 

Mutta raidat, ruudut, pallot ynm ynm ynm. mitkä vaan käy. 

Kivointa on jos tilkuissa on paljon violettia ja sinistä, kerta ne on Justinin lempivärit, mutta ei tosiaankaan haittaa vaikka ei oo!

 


Te, jotka haluatte osallistua projektiin, tehkää näin:

1. Suunnittele ja tee jonkinlainen tilkku. Ei tarvitse siistiä kankaan reunoja(siis ommella niihin siksakkia tai mitään) koska minä teen kaiken semmosen sitten kun oon ommellut tilkut yhteen ja voit itse päättää kuinka ison tilkun teet. JÄTÄ REUNAAN TILAA OMPELULLE!


2. Kirjoita tilkun mukaan lappu jossa lukee sun etunimi (että voin laittaa nimet siihen kankaanpalaan joka tulee peittoon kiinni) ja sähköposti(jos on), sivun osoite(jos on), twitter(jos on) tms. jos haluat. (Laitan twitternimet Justinin kirjeen mukaan, mutta muita noita tietoja en laita näille nettisivuille tai mihinkään muualle esille tai mitään. Ajattelin vain lähettää viestin kaikille joille on mahdollista, kun peitto on valmis. Kirjoitan siitä kyllä sivuillekkin, että jos ei millään halua kertoa mitään noista tiedoista niin ei ole pakko) Voit laittaa mukaan myös nimimerkin jota käytät näillä sivuilla, niin voin kirjoittaa sitten blogiin että sun tilkut on tulleet perille.

3. Kysy vieraskirjassa mun osoitetta. Sulla pitäis siis olla joku, johon voin sen osoitteen laittaa yksityisviestillä. (eli twitter, sähköposti ynms.)

Tiiän että tämä on ärsyttävä kohta kun pitää olla näin monimutkaista, mutta en halua laittaa osoitetta tähän, kuten varmaan ymmärrätte :)

 

Peiton tarkoitus on se, että siinä meidän sanat ja muut tekeleet säilyy yhdessä "paketissa" ja Justin voi säilyttää sen ja sitte 70 vuotiaana (tai ehkä paremminki vaikka 120 vuotiaana. Justin taitaa nimittäin tehä 70 vuotiaana vielä ninjahyppyjä lavoilla:D) katella sitä ja muistella vanhoja keikka-aikoja haikeudella. :D

Ei haittaa vaikket olisi maailman paras ompelija tai sun käsiala ei ois niin huippu! Tehdään tietenkin peitosta mahdollisimman kestävä ja hyvä, mutta ei tartte jättää osallistumatta sen takia jos sun kässän numero ei oo kymppi. :D

Käyttäkää mielikuvitusta ja tehkää niin monta tilkkua kuin haluatte!

KAIKKI OSALLISTUMAAN!!!
& jos teillä on kavereita, jotka on Beliebereitä, niin kertokaa niille kans tästä.

 

TILKKUJA SAA LÄHETTÄÄ 31.3.2013. ASTI! 

Otan peiton sitte 26.4 Helsinkiin matkaan ja koitan saaha annettua sen Justinille tai jollekki sen tiimistä. :) 

<Tuolta löytyy tilkkugalleria jossa on muutama kuva valmistuneista tilkuista.

Kysykää viekussa jos on jotain kysyttävää :)

©2019 Eenie Meenie - Epävirallinen Justin Bieber -fanisivu - suntuubi.com