Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

 

Vieraskirja  1  2  3  > [ Kirjoita ]

Nimi: Wixuuh

09.03.2014 18:01
No... vielä 2010 kaikki mee luokalla, minäkin myös(tosin en sanonut häntä homoksi, koska siinä ei ole mitään järkeä haukkua heteroa homoks) oli sillee Justinist et '' toi o homo piipertäjä'' jne. sit rupesin kuuntelee Babyy, sit tuli Under The Mistletoe ja rupesin kuuntelee Falalaa. Mun sydän rupes sulaa Justinille. Ja sitkun Boyfriend tuli ni mun sydän suli täydellisesti Justinille. ''käännytin'' mun kaverin mut se on vaan fani. Koulussa rupesin vähävähält puhuu Justinist. Sit ne tajus et oon Belieber. Meiän luokalla on yks Emilia(nimi muutettu) joka sano tänä vuonna mulle, et Justinil o noussu päähän ja se väittää ettei se välit faneistas, sit sanoin takas näin '' Etteikö Cheekil olis? Tyyppi väittää et se ei välit vihaajistas mut tekee kuitenki niist biisi. Just näin. En rupee haukkuu Cheekkii homoks tai miksikää muuks, koska en nää siin mitää järkee et miks haukkuu jotaki joksiki, ilman mitää syytä?'' Sit Emilia hiljeni.

Eli oon ollu Belieber since BoyFriend :D

Nimi: jessica
Kotisivut: http://juniori.fi/

13.08.2013 11:36
Justin oli niin ihanan näköinen>3!

Nimi: belieber

10.07.2013 11:04
Musta tuli aika lailla ihan vahingossa fani. Halusin ärsyttää siskoani joten katsoin 2 vuotta sitten mtv3.maxin kanavalta NEVER SAY NEVERIN... niin siinä kävi et sydän suli ja jo päivässä tulee niin sanottuja VIEROITUSOIREITA jos en nää sen kuvaa tai kuule sen ääntä. BELIEBERIT ON PARHAITA...

Nimi: Ansku Loves JB<3

11.06.2013 15:21
Kuulin One Timen, ja rakastuin heti :D ♥ Sit vaa aloin seuraamaan ja kuunteleen sitä, nytte oon ISO belieber ;D ♥♥


- Ansku♥JB

Nimi: belieber forever
Kotisivut: http://www.i<3jbforever.fi/

28.05.2013 15:03
näin yhen videon kaverilla mis oli justin ja seuraavana päivänä aloin vaa mättää päähäni tietoa justinistä ja ostin sen julistaita ja fani kamaa justin on maailman paras <3<3<3<3

Nimi: Emppu

28.04.2013 21:38
Mä vaan oon aina tykännyt Justinista <33 se vaan on niin söpö, ja tekee tosi hyvää musiikkia:))<33 Mä olin sen keikalla, vähänkö se oli unelmaa:))

Nimi: Belieber#1

23.11.2012 18:22
mä en oo ollu kauaaa belieber kosk oon siis tienny Justinist semmoset kaks vuotta ja sanonu et se on kauhee piipertäjä ja jne... No mut tos kesäl mä sit yhtäkkiii ku aloin kuuntelee sitä huviksee nii tajusin et se on iha heleskutin söpö;)) se vaa on niii ihana jaja sitte oikeeesti itken melkeee jokua ilta kosk mua ei päästetäkkää sinne keikallle...;((. Itseasias nytki itken mut joo....vihdon täääl saa olla silleee oikeee kunnol et se on ihana kosk emmäää voi esim facee laitttaa kuinka ihana,söpö,hot, jajajakaajjajajaajaj kaikkeee se on:Ddd <3

Nimi: Justin<3

14.11.2012 21:20
Cause Bieberfever come....

Nimi: Justin<3

14.11.2012 20:10
Cause Bieberfever come....

Nimi: Belieber<3

15.10.2012 13:46
Korjaus: ostelin*

Nimi: Belieber<3

15.10.2012 13:44
Mun bieber tarinani alkaa siitä kun olin 11vuotias.en silloin tiennyt vielä mitään jb:stä,mutta sitten huomasin kaupassa sellaisen Jb-fanilehden,aattelin et kuka toi söpö poika on? pistin sen nimen mieleen ja heti kotona kirjoitin sen nimen youtubeen ja kuuntelin sen biisejä ja ihastuin siihen baby biisiin..siitä se vaan sit lähti ostlein fani kamoja ja sitten sain never say never the remix dokumentin justinista, rakastin sitä! Justinista on tullut aika iso osa mun elämää!!

Nimi: Justin bieber

02.10.2012 07:24
nii,ja unohin kertoo vielä etä mun huonees on semmone vaatekomero (mihi voi mennä) se on aika pienimut kyl sinne mahtu seisoon ainaki 4. Ja siel mulla on piilossa ihana kattolamppu ja kun sen laitta päälle nii siel näkyy pieni, valkone lipasto, jonka päällä on pieni levysoitin ja kajarit ja kajareide viäres on sitte VAIN jutini levyjä. Sit siinä lipaston yläpuolella ja lipaston laatikoissa on aina muutam ylimääräne julkka ja sit hurjasti fanikamaa. Ja seinil on justin julisteita ja sit siel on smmome tyyny ja viltti. Siellä aina istun ja kuuntelen musaa ja rukoilen justinin jatkuvaa menestystä. Ja vähän välillä sisustan siel, piirrän ja ihmettelen mun fanikamoi. Ja mulla on siitä semmone ajatus, et se paikka on mulle jotnki pyhä paikka ja sinne eisaa tulla kengät jalassa. Omistan paikan kokonaan justinin palvontaan/justinille. :D

Nimi: Justin Bieber

19.09.2012 09:56
musta tuli fani ku mä menin juutuubiin ja siin etusivulla oli joku justin bieber-baby.
sit ihmettelin et miks biisin nimi oli vauva ja päätin kattoo sen iha läpäl.
ja sitten mä tykkäsin siiä koska se oli hyvä ja nii ihana.
sitte mä kelasin alas, ja siel oli joku muuki biisi - eli one time nii mä sit katoin senki ja se oli nii syötävän söpö se poika joka hyppi siinä videolla ja lauloi sitä laulua.
sillä on nii ihana ääni!

Nimi: JB4Ever

10.09.2012 15:03
Kuuntelin Youtubessa yhtä biisiä,ja sitten siihen videon viereen tuli Justin Bieber-Baby, klikkasin ja siitä biisistä lähtien olen ollut Belieber :)En kuunnellut Babya heti kun se oli tullut,vaan vuonna 2011 :) Tiedän,en ole ollut kauaa fani,mutta silti hard Belieber :)

Nimi: MrsAlison

17.07.2012 10:36
En halua rehennellä mitenkään. Olen ollut Justinin mukana jo (melkein) ensimmäisistä videoistaan asti. Silleen se tais mennä, että tuli tykkäilyä kidrauhlin videoista ja jäin koukkuun sen ihanaan ääneen:) Sitte tuli kuunneltua ajan mittaan musiikkia ja katottua videoita ja sairastettua BieberFeveriä:) Oon ollu Belieberinä monta vuotta:) Eipäs siinä mitään kiinnostavaa olekkaan, koska löysin pojan vain sattumalta YouTubesta kun kaveri linkkas ja sano:"Tää on hyvä!" nykyään tätä ystävää ei oo... Heehee... Siitä lähtien oon ollu Belieber ja näi, vaik sillo joskus ei ees ollu nimitystä:)

Nimi: olppa

01.07.2012 21:38
moi!mun belieber tarina alko siitä kun selasin mun kamun kaa telkkari kanavia.sitt kohalle tuli kanava josta tuli never say never ja sitten iha läpäl jäin kattoo sitä.mä ja mun kamu katotiin sitä ehkä puoli tuntia sit sitä tultiin hakemaan.jäin kattoo sitä vielä ja katoinkin sen loppuun.illalla kun menin nukkumaan mun päässä soi"you smiley i smiley"jatkuvasti.sitten aloin miettiä ja tajusin et justin bieber on ihan sairaan söpö ja se laulaa kun enkeli.siitä lähtien oon kuunnellu justinii melkeen joka päivä ja nyt oon iso belieber.ja oon viel huomannu et mun kamun spotify listalla on justinin lauluja.:)

Nimi: tuulivella

20.05.2012 13:00
bieber tarinani alkaa siitä kun olin 8 vuotias.en tiennyt vielä mitään jb:stä.kerran sitten katoin the voicea(musiikki kanavaa)ja kuulin siinä baby laulun ja sitten siinä luki justin bieber ja pidin sen mielessä.ja sitten muutama päivä sen jälkeen isä näytti minulle spotifyn ihan vain huvikseen(spotify on tosi hyvä musa palvelu)ja sitten yritin muistaa sen tyypin(jussun)nimen mutta en muistanut ja aloin harmistuneena lukea lehteä ja lehdessä oli jonkun yli söpön tyypin kuvan ja se näytti jotenkin tosi tutulta...ja sitten tajusin se oli se tyyppi!luin välittömästi otsikon ja siinä luki" justin bieber"riemastuin ja kirjoitin välittömästi spotifyyn justin bieber ja löysin sen.niinpä sitten ihastui baby biisin ja sitä VÄHINTÄÄN 3kertaa päivässä lopulta aloin kuunnella muitakin j.b. biisejä ja sitten sain never say never the remix dokumentin justinista ja rakastin sitä sitten ostin bieber paitoja ja luin kaikki mahdolliset jutut lehdistä oi niitä aikoja !

Nimi: #1.Jadenator

05.05.2012 19:49
Tulipa tosta pitä :)

Nimi: #1.Jadenator

05.05.2012 19:48
Ekaks mä vihasin Justinia, kuten melkein kaikki kaverinikin. Kaks mun luokkalaista tyttöä teki esitelmän Justinista ja vihasin sitä. En edes tiennyt mitään Justinista. Se oli silloin kun Baby-biisi oli ilmestynyt. En varmaan vuoteen edes ajatellut koko Justinia. Sitten kuulin radiosta jotain Never say never-leffasta ja tulin vähän uteliaaksi. Sanoin puoliksi vitsillä yhdelle kaverilleni, joka oli joskus fanittanut Justinia, että vois käydä kattomas sen leffan. Tää kaverini oli vaan että "Oikeestikko??" No en mennyt sitte elokuviin... Kävin kuitenkin YouTubesta katsomassa Never say neverin musavideon. Ja koska en ollut ikinä mikään Bieber-fani, rakastuin heti Jaden Smithiin. Aloin ihan hulluna kuuntelemaan never say neverii, katoin karate kidin ja muut Jadenin leffat. Olin rakastunut. Joka ilta kattelin kännykällä YouTubesta kaikenlaisia videoita Jadenistä. Monet olivat Justinin keikoilta ja sound checkeistä. Siinä aloin väkisinkin kuuntelemaan Justinin biisejä. En kuitenkaan halunnut myöntää itselleni olevani belieber, sillä olin jo ylpeä Jadenator. Uutena vuotena melkein sekosin kun Jadeniltä ja Justinilta tuli se Happy new year-biisi. Koko alku vuosi meni Jadeniä fanittaessa, mutta vähitellen aloin kuuntelemaan Justinia yhä enemmän. Laitoin ihan huvikseni 5 Justin- julistetta seinälleni. En siis ostanut niitä erikseen vaan löysin niitä lehtien seasta. Joku päivä maaliskuussa menin äitini kanssa Anttilaan. Tiesin heti mitä etsisin. Kuljin koko DVD- osaston läpi, mutten löytänyt etsimääni. Aloin manata ääneen. Kiersin viellä yhden DVD-hyllyn uudestaan, ja siinä se oli ihan mun edessä. Nappasin DVD:n nopeasti hyllystä peläten että se katoaisi heti. Luin takakannen tekstiä ja olin ihan paniikissa "Justin Bieberin onnistumisen mahdollisuudet olivat yksi miljoonasta..." Samana iltana juttelin yhdelle kaverilleni Facessa. Tää kaveri tiesi että rakastan Jaden Smithiä eikä ikinä oo haukkunut Jadeniä. Mutta Justinista hän ei tykkää. Sanoin hänelle suunnilleen näin:"Nyt mä teen jotain mitä oon halunnut tehdä jo kauan. *painaa tykkää-nappia*" tää kaveri kysyi että mistä mä nyt tykkäsin. Käskin häntä arvata,mutta ei hän tietenkää arvannut.sanoin kaverille näin:"Anna mä selitän. Kun mä tykkään Jadenistä, oon Jadenator. Mistä mä tykkään, kun oon Belieber?" Tää kaveri arvas sitten mistä oli kyse. Mulle tuli tosi vapautunut fiilis kun en ollut enää kaappibelieber tai vastaava. Olin onnellinen. seuraavana päivänä katoin Never Say Neverin. Itkin kun Justin lauloi Down to earthin...

En tiedä oonko vieläkään yhtä kova fani kuin muut Belieberit, mutta rakastan Justinin biisejä ja onhan Justin tosi söpö ;) En silti rakasta Justinia samalla tavalla kuin Jadeniä. Jaden Smith on mun elämä ja MattyB toinen elämä. Justin tulee kolmantena. Ainakin toistaiseksi. ;)

Ps. Oon fanittanut MattyB:tä jo melkein vuoden, eli en aloittanut silloin kun Matty teki sen Boyfriend coverin, josta tuli aika hitti. Halusin vaa kertoa. :)

Nimi: Mä :D

17.03.2012 22:53
Inhosin JB:t viel pari kuukautta sitte... Mutta kuunneltiin Babya 24/7 kaverin synttäreil, nii mä aloin jopa tkkään siit :DD

Nimi: Sitruuna

02.03.2012 12:25
Se lähti siitä ku yks mun luokkalainen rupes laulaa justinin biisejä matikan tunnil nii sit meidän kaikki luokkalaiset rupes haukkuu sitä siit nii mä menin sit koton kuuntelee justinin biisejä ja ne kuulosti taivaallisilt ;;))

Nimi: I Love JB<33

25.11.2011 19:40
Nii ja se oli niin sytävän sulonenki nii ei siihe voinu olla ''ihastumatta''

Nimi: I Love JB<33

25.11.2011 19:38
Ööö...Se tais lähtee siitä kun kaverit sano et Baby on iha p...a biisi ja rttä laulaja kuulostaa iha likalta ja näyttää homolta. No minä menin ja kuuntelin Babyn ekan kerran ja Bang Siitä se sit lähti aloin fanittaa Bieberii eikä oo hiipunu vaikka kaverit kiusaa siitä joskus tai jotai...Sit se lähti siitäki ku siskon kaveri kuunteli sitä ja kerran se soitti sitä sille et kuulin sen kans nii siitä mä kans aloin sitä kuunteleee enemmänki ja koko ajan löyty uusia biisejä ja nyt se sitte on se yks ja tärkee henkilö <333 :DD

Nimi: Teemu

22.09.2011 18:49
Kaveri näytti joskus syksyl 2009 One Timen ja olin sillee et kuka muija tää on ja sit tajusin et sehä onki jätkä ja vieläpä söpö. :D Sit tajusin et One Time on hyvä biisi ja sen jälkee oon ollu fani. :)

Nimi: JustSel

28.08.2011 17:30
Mulla tuli kans kaverin, no mun serkun kautta. Kuunneltiin vaan hirveesti sen biisejä. Siitä oon saanut varmaan tän Bieber- kuumeen ;D

©2019 Eenie Meenie - Epävirallinen Justin Bieber -fanisivu - suntuubi.com