Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

 

JUSTININ SANOMAA

 

Haluaisin vaikuttaa muihin positiivisesti. Minun viestini sinulle on että voit tehdä mitä vain jos keskityt siihen.
-

Cheryl Cole ja Katy Perry ovat yhtiä maailman seksikkäimmistä tytöistä - ja niin normaaleja ja hauskoja. Jos olisin muutaman vuoden vanhempi, he olisivat sellaisia tyttöjä joita haluaisin tapailla. Haluan nuoremman version Cherylistä ja Katystä - sekoitus heistä kahdesta olisi hot.

-

Ei ole väliä kuinka lahjakas olet. Kaikki eivät tule pitämään sinusta. Mutta se on vain elämää. Pysy vahvana.

-

En ole taistelija luonnostaan, mutta jos uskon johonkin, taistelen siitä.

-

iI you dont dream big theres no use of dreaming if you dont have faith there's nothing worth believing.

-

Swaggy!

-

Tytöt ovat hulluja, mutta rakastan heitä!

-

Hän on ikoni. Joka kerta kun menen lavalle, joka kerta kun esiinnyn, minä teen aina parhaani, kuten hänkin(Michael) aina teki... Ja täällä ei tule ikinä olemaan toista Michael Jacksonin kaltaista, niin kauan kuin kukaan elää. Ja minusta hän on mahtava ja on kunnia saada olla täällä.

[Michael Jacksonista hänen ollessaan Michael Jackson Ceremonyssä 26.1.2012.]

-

Inhoan aikaisia aamuja. Ja inho on vahva sana.

-

Minusta seksiä ei pitäisi harrastaa kenenkään kanssa
ennen kuin todella rakastaa häntä.

-

Minusta pitäisi odottaa ihmistä... jota rakastaa

[Kysyttäessä seksistä pidättäytymisestä ennen avioliittoa.]

-

"En usko aborttiin. Sehän on kuin tappaisi vauvan?"

"Luulen että en ole ollut siinä tilanteessa,
joten en voi arvioida sitä"
.

[Kysyttäessä  olisiko hän samaa mieltä jos olisi kyse raiskauksesta.]

-

"Kanada on paras maa maailmassa".

-

"Minä olen todella klaustrofobinen ihminen. Inhoan hissejä. Pelkään niitä. Joten minusta on todella pelottavaa kun tyttöjä on kaikkialla ympärilläni ja en voi mennä minnekkään. Samaan aikaan minusta kuitenkin tuntuu että voisin tottua siihen. Tiedäthän mitä tarkoitan?"

-

"Minä haluaisin ostaa äidilleni talon kun saan tarpeeksi rahaa. Tämä on todellakin sellainen asia jonka haluaisin tehdä. Uskon että jokaisen ihmisen unelma on ostaa äidilleen talo."

-

"Minulla on talo Stratfordissa ja minulla on talo Atlantassa mutta minä en oikeastaan asu missään--Asun tienpäällä. Olen tavallaan elävä matkalaukku, matkustan niin paljon."

-

"Minä kaipaan perhettäni, minä kaipaan ystäviäni. Kaupunki itsessään on todella nätti ja kodikas koska se on oikeastaan kaikki jota olen koskaan tiennyt. Mutta perhe ja ystävät merkitsevät enemmän. Voisin olla ilman kaupunkia. Sillä ei oikeastaan ole väliä missä olen niin kauan kun minulla on perhe ja ystäviä lähelläni. Se on kaikki joka merkitsee."

-

Haastatelija: "Mikä tyttöjen muodissa kummastuttaa sinua?"

Justin: "Uggit. Ne ovat mielestäni rumia. Ja myös suuret aurinkolasit ovat mielestäni aika yliarvostettuja. Pidän suurista aurinkolaseista mutta en niistä jättimäisistä, pyöreistä laseista."

-

Haastattelija: "Mikä on sellainen tyttöjen elokuva jota salaa rakastat?"

Justin: "Pidän The Notebookista"

-

Haastattelija: "Jatka lausetta: Kun olen 17, haluaisin..."

Justin: "Haluaisin julkaista toisen albumin ja olla kiertueella, ja toivottavasti minulla on oma hyväntekeväisyysjärjestö silloin."

-

"Laskeuduin juuri takaisin LA:han! In ja OUT Burgerit täältä tullaan!"

-

Haastattelija: "Olet vain 15 vuotta vanha, joten onko sinulla ollut mahdollisuutta hemmotella tyttöä lahjoilla?"

Justin: "En ole ollut niin romanttinen kuin minä mahdollisesti tulen olemaan, mutta minun mielestäni herrasmiehenä olemisessa merkitsee se että vie tytön mukavalle päivälliselle, avaa hänelle oven, tämän tyylisiä juttuja. Kukat ovat hyviä, mutta rakkaus on parempaa. Tajuatko mitä tarkoitan?"

-

"Minulla on ihastuksia, mutta he ovat liian vanhoja. Kuten Beyonce. Hänellä on aviomies. Menin antamaan Beyoncelle halauksen Grammyssä ja Jay-Z sanoi, varohan vain kamu! Hän vitsaili, mutta tiedäthän..."

-

"Lauloin Pussycat Dollssien Nicolelle[Scherzinger]. Se oli mahtava hetki....Minun oli vaikeaa saada silmäni irti hänestä koska hän on niin upea."

-

"Odotan innolla sitä että pääsen vaikuttamaan muihin ihmisiin positiivisesti. Viestini on: Voit tehdä mitä vain jos pistätä mielesi siihen. Vartuin köyhyysrajan alapuolella, eikä minulla ollut yhtä paljon kuin muilla. Minusta se vahvisti minua ja rakensi minun luonteeni. Nyt minulla on hyvä keskiarvo ja haluan mennä yliopistoon ja tulla paremmaksi ihmiseksi."

-

"Hän[presidentti Obama] sanoi nimeni väärin, mutta annan sen anteeksi. Hän ei ole sitä ikäkategoriaa jolle laulan. Hän ei ole 'One Less Lonely Girl'.

-

"Rakastan fanejani niin paljon!"

-

"Minulla on yksi henkilö jolle tulen lähettämään kukkia ja se on äitini. Hän on ollut kanssani alusta asti ja luopunut paljosta minun takiani, olen todella siunattu kun minulla on hänet. Hän pitää ruusuista, joten voisin lähettää hänelle One less lonely girl kukkakimpun." [ystävänpäivänä]

-

Äitini on melko tiukka. Hänen pitää aina tietää mitä teen ja missä olen. Minun täytyy ilmoittautua hänelle tunnin välein!

-

Äitini on vahva.

-

Äidilläni oli pelkoja liittyen musiikkialan ihmisiin. Minä olen hänen kultansa, eikä hän tahdo minulle tapahtuvan mitään pahaa. [Justinin äitiä pelotti kun Braun, Usher ja Timberlake kiinnostuivat hänen pojastaan.]

-

Minä laitan perheen ja Jumalan etusijalle. Se auttaa minua pysymään tavallisena. Jos kadotat itsesi, kadotat kaiken.

-

Minä työskentelen yleensä 10 tuntia päivässä. Sen jälkeen teen 3 tai 4 tuntia kouluhommia. Minun päiväni ovat aina täysiä.

-

Olin Lopez Tonight Showssa ja kun olimme harjoittelemassa, liukastuin lavalla! Mutta nauhoitimme sen kohdan uudestaan ja olin ok!

-

Joskus en oikein tajua että olen kuuluisa, mutta joskus taas ajattelen 'Wow en voi uskoa että tämä tapahtuu oikeasti minulle.'

-

Rakastan fanejani. He käyttäytyvät hullusti! Joskus äidit ovat hullumpia. He juoksevat luokseni ja sanovat: 'Tyttäreni todella, todella rakastaa sinua. Voimmeko ottaa kuvan?' Kerran esiinnyin High Schoolissa. Yksi äiti oli ajanut luokseni tunnin saadakseen kuvan tyttärelleen joka kävi toista koulua. Hän odotteli ulkona kameransa kanssa kun ryntäsimme ulos, koska nuoret syöksyivät luokseni. He kaikki juoksivat perässämme ja tämä äiti tuli kysymään 'Voinko ottaa kuvan kanssasi?' Me vastasimme 'Näethän, meillä on kauhea kiire.' Hän yritti hypätä autoon ja otti kuvia minusta! Yritimme päästä pois paikalta ja hän seisoi suoraan automme edessä, joten emme voineet liikkua. Hän otti edelleen kuvia meistä. Se oli niin villiä! (Lähde: Tiger Beat)

-

Tämä on hullu tarina. Olin ystäväni kanssa clubilla. Tanssin yhden tytön kanssa ja tytön poikaystävä jätti hänet sen takia! Kuulin tytön puhuvan ystävänsä kanssa siitä. Hänen ystävänsä kysyi: 'Sinäkö tanssit hänen kanssaan?' ja tyttö vastasi 'Hän on supertähti! Mitä odotit minun tekevän?' Hänen poikaystävänsä jätti hänet. Eikö olekin surullista? Tyttö oli söpö. (lähde: Tiger Beat)

-

Jokaisen ääni muuttuu. Murrosikä on luonnollinen asia. Minulla on paras lauluopettaja maailmassa ja me työskentelemme ääneni parissa ja teemme mitä tarvitsee. Se ei ole niin että, heti kun saat äänenmurroksen, lopetat laulamisen. Usher on paras neuvonantaja maailmassa. Hän kertoo minulle mitä tehdä ja mitä ei. [äänenmurroksesta].

-

Perheet ovat mitä ovat. Jos tunnet itsesi oudoksi koska perheesi ei ole normaali, minulla on uutisia sinulle: Juuri kenenkään perhe ei ole normaali. Todella, en tiedä onko sellaista asiaa olemassakaan kuin "normaali" perhe, ja jos on, he ovat luultavasti tylsimpiä ihmisiä ikinä. Tai pelottavimpia. Oikeasti. Olisi kammottavaa edes syödä päivällistä Täydellisen Perheen kanssa. Koko sen ajan luultavasti ajattelisi että he eivät voi olla näin täydellisiä, he luultavasti pitelevät teurastajan veistä pöydän alla ja ovat valmiita tappamaan, tai heillä on postimies kahlittuna kellariin tai jotain. Kaikilla perheillä - jopa niillä jotka vaikuttavat täydellisiltä ulkoapäin katsottuna - on omat ongelmansa. Tärkeintä on miten asiat käsittelee. (lähde fs24e: my story)

-

Olen vain tavallinen 16 -vuotias poika. Teen hyvää grillattua juustoa ja pidän tytöistä.
 
-
 
To all the haters out there i wish u the best. U cant bring me down. I wake up everyday grateful 4 the opportunity and grateful to the fans.
 
-
 
En pidä tytöistä jotka käyttävät paljon meikkiä, etkä näe heidän kasvojaan.
Jotkut tytöt ovat kauniita mutta epävarmoja ja näyttävät paljon paremmilta ilman meikkiä, mutta päättävät meikata vahvasti.
 
-
 
Yli 40 on hieman liian vanha minulle. Muuten haluan vain tytön jolla on kivat silmät ja hymy. 
 
-
 
Yritän lukea kaiken fanipostini. Monet lähettävät minulle karkkia, jota en saa syödä, koska äitini sanoo että se voi olla myrkytettyä. [Haastattelussa 2010.]
 
-
 
Olen eronnut tytöstä puhelimessa - Se on kauheaa, eikö olekin? Aloimme tapella puhelin keskustelun aikana, joten sanoin vain "en halua olla kanssasi enää" ja hän itki... Näin hänet sen jälkeen ja se oli vähän kiusallista. Mutta emme ole vihamiehiä nyt, joten se on ok... Mutta en suosittele sitä, se oli ilkeää!  [2010]
 
-
 
Lempijuttuni on voida matkustaa ympäri maailmaa ja esiintyä faneilleni. [2010]
 
-
 
Minulla on todellakin erittäin äänekkäät fanit. 
 
-
 
Ilman internettiä minulla ei olisi faneja enkä tekisi tätä. Omistan kaiken internetille ja faneilleni. 
 
-
 
Äitini on isoin fanini. Hän on ollut fani siitä asti kun olin vauva. 
 
-
 
Minusta pakkomielle hiuksiini on hassu. Ihmiset kopioivat hiustyyliäni. Meet & Greeteissä ihmiset koskeavat hiuksiani. Minulla ei ole mitään hiustuotetta niissä. [2010]
 
-
 
Tyttöystävät ovat ongelma tässä iässä. [16.9.2010.]
 
-
 
My first date has been sort of mythologized as ‘Bieber’s Dating Disaster.’ I took her to King’s a buffet restaurant. Yes, I wore a white shirt. Yes, I got spaghetti. No, this was not the brightest idea. But it wasn’t a big trauma, though.
Minu ensimmäiset treffini olivat eräänlainen 'Bieber Dating Disaster'. Vein hänet King's:iin, buffet ravintolaan. 
 
 
 
 

 

©2019 Eenie Meenie - Epävirallinen Justin Bieber -fanisivu - suntuubi.com