Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

 

JUSTIN DREW BIEBER

Taiteilijanimet ja lempinimet: JB, Biebs, Shawty Mane(räpätessä), Jason Deeps, Jason McCann(CSI:stä), Derek Bieber, Doctor Bieber. 

Syntymäaika: 1.3.1994. kello  00.56 (12.56 am)

Syntymäpaikka: London, Ontario, Kanada.

Kotipaikka: Stratford, Ontario, Kanada. 

Muutti äitinsä kanssa Atlantaan, Georgiaan aloittaessaan musiikkiuransa.

Nykyinen asuinpaikka: Calabasas, Kalifornia.

25202 Del Prado Grand, Calabasas, CA 91302 USA. 

 

Perhe: Äiti Pattie, isä Jeremy, sisko Jazmyn ja veli Jaxon. Isän uusi vaimo Erin. 

Tyttöystävä: Ei tiettävästi tällähetkellä.

Justin seurusteli Selena Gomezin kanssa vuodesta 2010 vuoteen 2013.

Justin ja Selena ovat olleet välillä erossa ja välillä taas yhdessä. 

"He and I have had such a history together. I'll always care about him and protect him if anyone tries to be mean." -Selena suhteesta Justiniin.

-

Justinin elämä ja uran alku:

Justin Drew Bieber syntyi 1.3.1994 kello 12.56 yöllä, äidilleen Pattielle ja isälleen Jeremylle, jotka elivät silloin vielä viimeisiä teinivuosiaan. Justinin vanhempien suhde oli vaikea ja he erosivat lopulta kokonaan kun Justin oli 10 kuukauta vanha. Justinin isä oli paljon poissa kaupungista ja Justinin äiti teki paljon töitä pitääkseen katon hänen ja Justinin päiden päällä. Äidin ollessa töissä Justin vietti aikaansa päivähoidossa ja isovanhempiensa luona.
Jo parivuotiaana Justin oli tosi innostunut musiikista. Hän alkoi paukutella kattiloita ja muuta ja lopulta hänelle ostettiin pienet leikkirummut. Vähän myöhemmin hän kapusi oikeiden rumpujen ja pianon ääreen. Justinin äidillä ei ollut varaa soittotunteihin, mutta Justin tiesi itse miltä halusi musiikin kuulostavan ja harjoitteli itsekseen. Hänellä oli musiikki veressä :) 
Kuusi vuotiaana Justin aloitti koulun 'Jeanne Sauvé Catholic School'issa, jossa puhutaan vain ranskaa. Myöhemmin hän tosin vaihtoi tavalliseen englanninkieliseen kouluun.
Myöhemmin Justin alkoi soittaa myös kitaraa ja sai siinä välillä opetusta isältään.
Musiikin lisäksi jääkiekko on tärkeä osa Justinin elämää ja hän aloittikin pelaamisen 7-8 vuotiaana.

Justin tutustui elämänsä ensimmäisinä vuosina Ryan Butleriin ja Chaz Somersiin, jotka ovat vielä tänäkin päivänä hänen parhaat kaverinsa.

Vuonna 2007, ollessaan 12, Justin osallistui kotikaupunkinsa kykykilpailuun Stratford Stariin ja tuli toiseksi. Kaikki sukulaiset ja ystävät eivät olleet katsomassa Justinin esiintymistä, joten Justinin äiti päätti laittaa siellä kuvaamansa videon Youtubeen että kaikki saisivat nähdä sen.
Justin alkoi myös soittaa kadulla silloin tällöin.
Monet turistithan kuljettavat mukanaan videokameroita ja jotkut turistit, jotka sattuivat kulkemaan Stratford teatterin ohi juuri silloin kun Justin oli siellä soittamassa ja laulamassa, kuvasivat häntä ja laittoivat videoitaan myöhemmin Youtubeen.
Ne, sekä Justinin äidin laittamat videot saivat paljon katsojia.
Eräänä päivänä Justinin äiti sai tietää, että mies nimeltä Scooter Braun etsi Justinia, jonka oli nähnyt Youtubevideoissa. Justinin äiti ei ollut innostunut. Hän ei luottanut musiikkibisnekseen ollenkaan.

Hänelle annettiin Scooterin numero, mutta hän ei soittanut tälle.
Scooter alkoi soitella muille löytääkseen Justinin ja hänen perheensä. Hän oli niin sinnikäs että Pattie päätti kuitenkin soittaa hänelle kysyäkseen mitä asiaa hänellä on.
Scooter kertoi että hän oli ennen So So Defin markinointi vastaava, mutta auttoi nykyään uusia lahjakkuuksia rakentamaan uraa. Hän sanoi että näkee Justinissa todellista lahjakkuutta. Scooter ja Pattie juttelivat pitkään. Ja sen puhelun jälkeen Pattie ei ollut enää niin kauhean epäluuloinen.
Myöhemmin Justinkin sai puhua Scooterin kanssa puhelimessa ja lopulta he sopivat että Justin ja Pattie lentäisivät Atlantaan tapaamaan häntä.
Justin ja Pattie tulivat hyvin toimeen Scooterin kanssa. Scooter ehdotti että he menisivät käymään Jermaine Duprin studiolla. Justin oli innoissaan. Scooter sanoi että Justin ei saisi laulaa siellä. He vain hengailisivat ja pelaisivat videopelejä.
Kun he ajoivat studion parkkipaikalle, Justin näki Usherin. Hän riensi tämän luo, kertoi että ihailee tätä ja kysyi saako laulaa hänelle. Usher vastasi: "Ei, pikkukaveri. Täällä on kylmä, mennään vain sisälle". Kun Usher oli sanonut moi Scooterille ja mennyt sisälle, Scooter katsoi Justinia muistuttaen siitä että he olivat sopineet ettei Justin laulaisi vielä.
Sisällä he pelasivat videopelejä ja Scooterin kielloista huolimatta Justin vetäisi pienen pätkän Nellyn 'Grillz'istä ja Boys II Menin laulusta.

Pattie ei ollut vieläkään varma koko asiasta, koska hän ei tiennyt musiikkibisneksestä ja Scooterista juuri mitään. Niinpä seuraavana päivänä Scooter vei heidät lentokenttäravintolaan tapaamaan hänen isäänsä. Sen ansiosta Pattie huomasi että Scooter on lopulta ihan ok tyyppi.
Justin ja Pattie viettivät Atlantassa muutaman päivän ja ennen lähtöä he sopivat Scooterin kanssa, että he jatkaisivat videoiden laittamista Youtubeen. Niin he hioisivat Justinin taitoja ja keräisivät lisää faneja.
Justin todellakin keräsi faneja videoillaan, mutta kukaan "oikeassa musiikkimaailmassa" ei tuntunut olevan kiinnostunut. Useat olivat sitä mieltä että niin nuoren pitäisi olla TVshowssa, jossakin Disneyn tai Nickelodeonin sarjasssa, noustakseen pinnalle. Scooter ei lannistunut. Hän vakuutti Justinille että he tulevat onnistumaan.

Scooter keksi, että heitä voisi auttaa jos joku tähti olisi heidän rinnallaan vakuuttamassa levy-yhtiöiden ihmisiä Justinin lahjakkuudesta. Ja Scooter tiesi kaksi sopivaa miestä: Usherin ja Justin Timberlaken. Molemmat heistä olivat tulleet kuuluisiksi teineinä ja onnistuneet pysymään suurina tähtinä aikuisenakin. Heille näytettiin Justinin Youtube videot ja molemmat olivat innokkaita tapaamaan Justinin.
Kaksi viikkoa ennen Justinin neljättätoista syntymäpäivää, helmikuussa 2008, Justin ja hänen äitinsä lensivät Atlantaan tapaamaan Usheria. Justin lauloi Usherille laulun 'You Got It Bad' ja Usher oli kiinnostunut työskentelemään heidän kanssaan.
Siitä huolimatta he menivät vielä tapaamaan Justin Timberlakea ja Justin lauloin hänelle laulun 'Cry Me A River'. Myös Justin Timberlake oli valmis työskentelemään Justinin kanssa.
Lopulta he valitsivat Usherin ja yhdessä Usher ja Scooter saivat asiat liikkeelle. Usher soitti L.A. Reidille, joka auttoi hänet aikoinaan alkuun.

JATKUU!!!

Lähteet: Kirjat First Step 2 Forever: My Story, Just Getting Started ja Nowhere But Up. 

-

 

SUOSIKIT:

Ruoka: Äidin tekemä spagetti

Väri: Sininen ja violetti

Numero: 6

Elokuvat: The Rocky Series, A Walk to Remember

Tyttöjen elokuva: The Notebook

Karkki: Sour Patch Kids.  Justin rakastaa karkkeja.

Kenkämerkki: Supra

Artisti ja esikuva: Michael Jackson, Usher, Boyz 2 Men. 

Urheilulajit: Jääkiekko, jalkapallo, golf, rullalautailu ja koripallo. Urheilu on ollut pienestä pitäen osa Justinin elämää. 

 

-

 

KIVA TIETÄÄ:

~

~Justinilla on usein pesulappuja mukanaan, koska hänestä on inhottavaa jos hänen kätensä ovat likaiset.

~Justin ei ole uskonnollinen, mutta uskoo Jumalaan

~Justinin äiti lauloi mielellään nuorena ja hänen isänsä soittaa hyvin kitaraa

~Justinilla on saksalaiset juuret isänsä puolelta ja hän osaa muutaman sanan saksaa

~Justin on harjoitellut nimikirjoitustaan pienestä pitäen, koska ajatteli että hänestä tulee jääkiekkoilija

~Ennen konserttia Justin ja hänen porukkansa rukoilevat hyvän shown puolesta

~Justin pitää kasviksista

~Hän oli hyvä koulussa ja hänen vahvin aineensa oli englanti

~Justin kirjoitti vanhassa koulussaan käydessään nimmarinsa entiseen koulukaappiinsa, mutta siivoojaat pesivät sen pois. 

~Hän on vasenkätinen

~Hän pitää tytöistä joilla on huumorintajua

~Tytöissä hän kiinnittää ensimmäisenä huomiota silmiin ja hymyyn.

~Hän osaa moonwalkia

~Hän ei pidä suklaajäätelöstä

~Hän sai ensisuudelmansa koulutansseissa 13 vuotiaana (hän teki aloitteen)

~Ensimmäinen laulu jonka hän kirjoitti oli "Common Denominator"

~Hän on aijemmin kertonut inhoavansa Ugg -kenkiä, mutta piti syksyllä 2012 itsekin eräänlaisia Ugg kenkiä ja tweettasi "After all this time of hating on uggs I put on a pair of ugg house shoes and my mind is blown so comfortable I’m sorry ladies for doubting u".

~Hänen pahin tapansa on se että hän syö paljon karkkia.

~Uransa alusta asti hänen toiveensa oli ostaa äidilleen talo kun hän saisi tarpeeksi rahaa :)

~Hän on klaustrofobinen ja pelkää varsinkin hissejä, mutta käyttää niitä silti. Kerran hän jumittui hissiin ja ulos päästessään hän kertoi melkein kuolleensa ja olleensa hississä jumissa 3 tuntia, vaikka todellisuudessa aika oli 25 minuuttia. :'D 

~Hänen unelmatyönsä olisi laulajamisen/musiikin tekemisen lisäksi arkkitehdin työ, koska hän pitää piirtämisestä

~Justinilla on tatuointeja. Kun hän otti vasemmassa lonkassaan olevan, ihan ensimmäisen tatuointinsa, joka on lokki, hänen isänsä oli hänen kanssaan koko sen ajan kun se tehtiin.

~Hänen vanhempansa erosivat jo kun Justin oli 10 kk ja Justinin äiti on ollut yksinhuoltaja koko ajan. 

~Justin soittaa kitaraa, pianoa, rumpuja ja trumpettia.

~Hänellä on arpi silmän alla. (Oksa osui siihen kun hän oli retkeilemässä kavereidensa kanssa.)

~Hänen parhaiden ystäviensä nimet ovat Ryan ja Chaz.

~Hän osaa ratkaista rubiikinkuution minuutissa!

~Justin osaa ranskaa. (mutta sanoo että sitä pitää velä harjoitella)

 

~Näytteli elokuvassa School Gyrls.
(Justin laulaa One Timen School Gyrls:issä)
(Behind The Scenes Of School Gyrls)

~Hän on ihastunut Beyonceen.

~Justin voisi seurustella fanin kanssa. (koska voisi seurustella kenen vain kanssa johon rakastuu).

 

Aikajana:

2007

Videot Youtubeen.

2008

Levytyssopimus

2009

Heinäkuu: Debyyttisinkku 'One Time' ilmestyy,
myy platinaa Kanadassa ja USAssa, ja kultaa Australiassa ja Uudessaseelannissa
ja pääsee
~kymmenen maan top 30 -listalle
~Kanadan soitetuimpien kappaleiden listalla sijalle 12
~Billboard Hot 100 listan sijalle 17.

Lokakuu: 'One Less Lonely Girl' ilmestyy ja on menestys. Soi radiossa ja on 15 soitetuimman laulun joukossa Kanadassa ja USAssa. Myy kultaa USAssa.

Marraskuu: Esikoisalbumi 'My World' ilmestyy 17. päivä ja saa platinaa USAssa ja tuplaplatinaa Kanadassa ja Isossa-Britanniassa.

2010

Tammikuu: Justin alkaa olla tunnettu monissa maissa. Toisen albumin ensimmäinen sinkku Baby ilmestyy 18. päivä ja on Justinin isoin hitti siihen asti. Nousee USAssa sijalle viisi ja kymmenen parhaan joukkoon seitsemässä muussa maassa.

Maaliskuu:  Albumi My World 2.0 julkaistaan 19. päivä.

Huhtikuu: Somebody To Love lähetetään radioihin albumin toisena singlena 20. päivä ja pääsee top 20 listaan suurimmassa osassa maista joissa se julkaistaan.

Toukokuu: 

Kesäkuu: Laulaa  'Never Say Never'in Jaden Smithin kanssa Karate Kid -elokuvaan

Elokuu: U Smile, joka  "U Smile", which was originally released as the second digital single, will be impact mainstream radio as the album's third single on August 24, 2010,[16] and in on September 6, 2010.[17] It has already peaked at seventeen and twenty-one in Canada and the United States, respectively. It also peaked at number ninety-eight in the United Kingdom due to strong digital downloads.

Lokakuu: First Step 2 Forever: My Story ilmestyy

x Marraskuu: My Wordls - The Collection ilmestyy 19. päivä. My Worlds - Acoustic ilmestyy 26. päivä. 

Joulukuu: Kynsilakat ilmestyvät

2011

Helmikuu: Never Say Never -elokuva ensi-illassa Amerikassa

Huhtikuu: Never Say Never -elokuva ensi-illassa Suomessa

Lisää tulossa!

 

 

 

 

 

©2019 Eenie Meenie - Epävirallinen Justin Bieber -fanisivu - suntuubi.com